Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2]PvP.PxGaming.pl[24/7][+60slot][5 Rodzajów PvP][Dopracowany Ranking][Zupki][Effekty][No-Premium][i więcej]

ForFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|

Banner.png

PxGaming.pl
prezentuje
Epicki Serwer PvP

---------------------------------------------------------------------------------
IP: pvp.PxGaming.pl

kraft.czest.pl

mc.tunadole.pl
Slot: 60
Premium: Nie wymagane
TS3: ts3.PxGaming.pl
Strona: PxGaming.pl

---------------------------------------------------------------------------------

5 Sposobów PvP

Dobry plugin na ranking oraz statystyki

Epickie Areny PvP
Zupki które można jeść i dodają życie i głód
Brak Lagów
SkyBlockowa mapa, czyli duża ilość FPS
Doświadczona Administracja

Administracja
ROOT

grzegorz2047
HeadAdmin
ForfiterX
Admin
xKrudi
Moderator
dgtvc

Mr_Maslo
Pomocnik

Radoo129

Informacje

Statystyki

Statystyki.png

Ranking

ranking.png

Zupki

Podczas walki można jeść zupki jeśli się je posiada. Dodają one 6 punktów życia (3serca) oraz 4 punkty jedzenia (2głody).

Parkoury

Parkour.png

Parkour1.png

Parkour2.png

Parkour3.png

Parkour4.png

Strefa Wymian

Strefa_Wymian.png

PvP na zdobyte EQ

Itemy możesz zdobywać z skrzyń na arenach głównych, których jest pvp on. Przed wejściem nie zapomnij zabrać początkowych itemów. Z tym eq możesz walczyć na arenach z kompassa. Itemy te można też enchantować za kasę zdobytą z PvP.

Początkowe EQ

Itemy.png

Areny Główne

Glowna1.png

Areny Kompasowe

Compass.png

Sklep

Sklep.png

PvP na Klasy

Do tych aren nie potrzebujesz zadnych itemow. Aby wejsc kliknij guzik TP do 1vs1 lub DeathMatch. Nastepnie wybierz arene, na ktorej chcesz grac. Po Starcie wybierz klase i walcz.

Klasy

Klasy.png

Areny DeathMatch

Klasy1.png

Klasy2.png

Klasy3.png

Areny Duel

Duel1.png

Duel2.png

Duel3.png

PvP na Te Same EQ

Są 3 areny na ten rodzaj. KoxPvP, Na Luki, Na Poty. KoxPvP czyli otrzymujesz diax set prot 4 i miecz 5/2 + 2kox i 32złotych jabłuszek oraz parę potek. Reszta aren mówi za siebie.

Areny

Rowne_Pv_P.png

Rowne_Pv_P1.png

HardcorePvP
Nazwa mówi w większości za siebie. Otrzymuje się w tym rodzaju set diax prot4, diax miecz 5/2, łuk+strzała, 2koxy, parę złotych jabłek, 3 ender perły oraz 4 zupki. Walczy się na terenie wygenerowanym przez minecrafta.

Arena

Wkrótce SS

Itemy

Wkrótce SS

MagicPvP

Ten rodzaj polega na tym, że dostaje się eq dostosowane do walki. Nie za dobre nie za słabe oraz sporą ilość zupek. Dostaję się także parę effektów np. Jump, Speed, Blindness.

Arena

Wkrótce SS

Itemy

Wkrótce SS

Prezentacja będzie wkrótce zawierała więcej informacji.
Opinie oraz propozycje mile widziane.

!!! Zapraszamy na serwer !!!

Opublikowano

Świetny serwer, bardzo dobrze dopracowany według mnie, aż jestem zdziwiony.

Administracja bardzo miła i przychylna, przydałyby się jakieś eventy bardzo częste

i myślę, że przyciągnie bardzo wielu graczy. Ogólnie mam bardzo pozytywne

wrażenie na temat tego serwera. Można się fajnie pobić w gronie kolegów. ;-)

Opublikowano

Serwer polecam.
Dużo możliwości PvP. Fajne areny.

Świetny serwer, bardzo dobrze dopracowany według mnie, aż jestem zdziwiony.

Administracja bardzo miła i przychylna, przydałyby się jakieś eventy bardzo częste

i myślę, że przyciągnie bardzo wielu graczy. Ogólnie mam bardzo pozytywne

wrażenie na temat tego serwera. Można się fajnie pobić w gronie kolegów. ;-)

Dziękuje za miłe komentarze

Informuję, iż serwera TS3 chwilowo nie ma i nie wiem kiedy uda się nam go załatwić.

Druga informacja to, że jak będzie ponad 30graczy online odbędzie się wielki event masowy, czyli będzie np. 5min na dołączenie do eventu potem będzie się wybierało klasę i walczyło. Aby przegrać trzeba umrzeć 2razy, aby wgrać trzeba przetrwać do konća :).

Zapraszamy.

Opublikowano

Pewnie zagram - lubię PvP. Bardzo ładne wykonanie i prezentacji jak i serwera (jeszcze nie grałem, prezentacja BARDZO mnie zachęciła).

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dziękuje za miłe komentarze

Informuję, iż serwera TS3 chwilowo nie ma i nie wiem kiedy uda się nam go załatwić.

Druga informacja to, że jak będzie ponad 30graczy online odbędzie się wielki event masowy, czyli będzie np. 5min na dołączenie do eventu potem będzie się wybierało klasę i walczyło. Aby przegrać trzeba umrzeć 2razy, aby wgrać trzeba przetrwać do konća :).

Zapraszamy.

Nie mogę sie doczekać!

Opublikowano

Wbije na serwer . A jesli chodzi o Diax EQ, latwo je sie zdobywa ?

Zależy jakie PvP. Przy KoxPvP (PvP na takie same eq) masz od razu diax eq Prot4 i miecz 5/2. Przy pvp na zdobywane eq diax eq Prot 1 jest ukryte na mapie głownej 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...